reklama 11A

Čtvrteční stočtyřicítku před Velkou cenou Martinic ovládl Jiří Skřivan

ikonka

V podvečerních hodinách uzavírala čtvrteční pohárový program v Martinicích soutěž stupně ST**. Nejlépe a nejrychleji si s parkurem z dílny Belgičana Marca Debaera poradil Jiří Skřivan s valachem Holland TN. Druhý skončil Marek Klus s Caresonem.
23.09.2021 19:52  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V nejobtížnější soutěži čtvrtečního programu v areálu Equitana Martinice, kde vrcholí dvacátý ročník seriálu Český skokový pohár, nenašel přemožitele Jiří Skřivan. Parkur překonal s Hollandem TN v čase 68,83 vteřin a bezchybným výkonem si zajistil vítězství. Druhý nejlepší čas 69,06 vteřin patřil dvojici Marek Klus a Tenerife’s Careson a místo třetí obsadil Rudolf Doležal s koněm Arispot, hodnota času dosahovala 69,50 vteřiny. 
 
Poslední letošní Velká cena Martinic proběhne v pátek s překážkami vysokými 145 centimetrů, při níž budou mít jezdci ještě poslední možnost probojovat se do nedělní Super Grand Prix z pozice vítěze. Zbylé startovní pole bude doplněno na základě součtu bodů z jednotlivých pohárových kol. Do nedělní dvoukolové C.E.T. Super Grand Prix 2021 jsou věnovány ceny v celkové hodnotě 250 tisíc korun českých. 
 
Foto: Patricie Mazuchová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE