reklama 11C

Chudyba uzavřel Vilamoura Atlantic Tour druhým místem ve stotřicítce

ikonka

V neděli byly na programu závěrečné soutěže čtyřhvězdových závodů v portugalské Vilamouře. Stejně jako po celou dobu konání tohoto mítinku byl Bronislav Chudyba úspěšný i tentokrát. Skončil druhý s Mjanghoj’s Constantinem Z a v GP chyboval jednou.
07.03.2021 19:17  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Jeden z posledních evropských parkurových mítinků Vilamoura Atlantic Tour 2021 byl uzavřen nedělním programem v Portugalsku. Ve startovních listinách figuroval i tentokrát slovenský jezdec Bronislav Chudyba.  
 
Skvělé druhé místo obsadil společně s dvanáctiletým hřebcem Mjanghoj’s Constantinem Z po bezchybně překonaném parkuru, jehož překážky dosahovaly výšky 130 centimetrů. Chudyba se účastnil i samotného vrcholu Grand Prix CSI4* Vilamoura Atlantic Tour, a to v sedle desetiletého belgického valacha jménem Liston Achterhoek. Slovenská dvojice zaznamenala čtyři trestné body už v základním parkuru, ale i tak tento příděl stačil na pěkné šestnácté místo v konečné výsledkové listině.  
 
Vítězem čtyřhvězdové Grand Prix na výšce 150 centimetrů se stal reprezentant Itálie Piergiorgio Bucci. S Cochellem projel zkráceným parkurem rozeskakování v nejrychlejším čase 35,04 vteřiny.  
 

Kompletní výsledky naleznete  POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: se souhlasem Bronislava Chudyby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE