reklama 11A

Český tým pony desátý na ME. Nejlepší výkon podala Anna Procházková

ikonka

Ve čtvrtek 27. srpna se v Pilisjászfalu v Maďarsku uzavřela soutěž družstev v rámci drezurního mistrovství Evropy pony. Český tým skončil na desátém místě. Nejlepší českou reprezentantkou byla Anna Procházková. Mistry Evropy jsou Němci.
27.08.2020 18:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Anna Procházková byla nejúspěšnější Češkou v soutěži družstev. Foto: archiv jezdkyně

Celkem jedenáct drezurních družstev nastoupilo do mistrovské soutěže při evropském šampionátu jezdců na pony. Český tým obsadil desáté místo. Nejvýše hodnocenou úlohu zajela Anna Procházková s ryzákem Nice Guy. Jejich známka měla hodnotu 67,600 %. O dvě procenta méně obdržela Barbora Kavanová na koni Icarus VD Bulksehoeve. Dalšími členkami byly Victoria Schopper na Stukhuster Amyra (63,314 %) a Zuzana Hradilová s Arturo Martini, jejíž výsledek se týmu nezapočítával.
 
Z vítězství se radovali Němci, stříbro berou Dánové a třetí místo obsadili Nizozemci. Šampionát pokračuje v pátek 28. srpna individuální soutěží.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

Ilustrační foto: archiv Anny Procházkové




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE