reklama 11C

Češi v aktuálním skokovém žebříčku FEI: 312. Opatrný, 559. Zvára

ikonka

Pouze minimální změny ve skokovém žebříčku FEI zaznamenali čeští jezdci. V první pětistovce je pouze Aleš Opatrný, který momentálně zaujímá 312. místo, což je o jeden stupínek horší než před měsícem. V TOP1000 je dalších pět českých jmen.
06.11.2020 14:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zatímco Aleš Opatrný má v parkurovém FEI žebříčku 805 bodů a je na 312. řádku, další z Čechů Ondřej Zvára jich má 438 a je na 559. místě. O měsíc dříve byl na 547. příčce. 
 
Do první tisícovky se vešli ještě Emma Augier de Moussac (603.), Sára Vingrálková (704.), Anna Kellnerová a Martin Řezníček. Poslední dva jmenovaní se dělí o 828. místo. Zkraje druhé tisícovky se pak o 1044. pozici dělí Zuzana Zelinková s Kamilem Papouškem.
 
Ve vedení je Steve Guerdat ze Švýcarska (3627 b.), za ním je jeho krajan Martin Fuchs (3373 b.) a třetí je pak Němec Daniel Deusser (3307 b.). Další jezdci již mají méně jak 3000 bodů. V TOP10 jsou ještě Peder Fredricson (SWE), Pieter Devos (BEL), Ben Maher (GBR), Kent Farrington (USA), Darragh Kenny (IRL), Scott Brash (GBR) a Elizabeth Madden (USA).
 
Foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE