reklama 11D

Češi si po crossové zkoušce na MS YH ve všestrannosti polepšili

ikonka

V sobotu 23. října se ve francouzském Lion d' Angers konala crossová zkouška v rámci mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti, po které si čeští jezdci s šestiletými koňmi vylepšili průběžná umístění. Trunda dokončil bez penalizace.
23.10.2021 20:25  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Od 21. října se v Lion d' Angers koná mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Za Českou republiku zde odstartovali tři jezdci se čtyřmi koňmi - Gabriela Adamcová s klisnou Linzi, Eliška Opravilová a Vila Rufa, Miroslav Trunda v sedle hřebce Lotus Palita a s klisnou Ideale Coeur de la Licorne. 
 
V sobotu byla na programu crossová část. V kategorii šestiletých koní si všichni čeští jezdci polepšili. Miroslav Trunda byl po drezuře třicátý pátý, crossová zkouška absolvovaná bez penalizace ho posunula na průběžné dvacáté páté místo. Gabriela Adamcová s Linzi po penalizaci za překročení času obsadila třicátou pátou příčku. Eliška Opravilová je s koněm Vila Rufa čtyřicátá.
 
Miroslav Trunda startoval i v kategorii sedmiletých koní, kde bohužel s klisnou Ideale Coeur de la Licorne po pádu nedokončil.
 
Foto: poskytl Miroslav Trunda



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE