reklama 11C

Živě: V hlavní roli dvouletí a Murzabajev. Derniéra v Chuchle Areně

ikonka

Chuchle Arena Praha se v sobotu 6. listopadu rozloučí s letošní sezonou. Hlavními lákadly budou Pražský zimní favorit a Memoriál Josefa Šacha. Přímý přenos z celého odpoledne můžete sledovat od 11:30 na internetové televizi EquiTV.
06.11.2021 10:00  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
Závěrečný mítink letošní sezony v Chuchle Areně Praha bude v sobotu 6. listopadu ve znamení dvouletých koní a velké jezdecké hvězdy. Pozvání domácích stájí přijal německý šampion Bauyržan Murzabajev, který se představ v šesti ze sedmi dostihů a změří síly se slovenským šampionem Jaroslavem Línkem či nejúspěšnějším mužem letošní české statistiky Jaromírem Šafářem.
 
V Pražském zimním favoritovi na 1800 metrů se dvojnásobný vítěz Evropského poháru žokejů vyhoupne do sedla čerstvého vítěze z Mostu Josephina. Jeho hlavními soupeři by měli být Hello Holay Hay z aktuálně velmi úspěšné stáje Lokotrans a spolehlivý Charmbruck.
 
Dvouletým koním budou určeny i dva další dostihy včetně Ceny společnosti Dibaq – výrobce značky Fitmin, kterou vyvrcholí celoroční seriál pro české odchovance Fitmin Cup.
 
Druhým vrcholem odpoledne bude Memoriál Josefa Šacha, připomínající památku jednoho z nejlepších žokejů české historie. V kvalitně obsazeném dvojkovém handicapu na 1800 metrů se sejdou vítězka Ceny Pat’s Music Mo My Dream, ostřílený Royal Town, letošní dvojnásobní vítězové Sea The Night a Kenshibu nebo pátá z Ceny prezidenta republiky Viviann.
 
První ze sedmi sobotních dostihů bude odstartován ve 12:00, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již v 11:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE