reklama 11B

Živě: Souboj supervytrvalců. Sledujte 100. Cenu prezidenta

ikonka

100. Cena prezidenta republiky, ale i populární dostih běloušů a početná startovní pole. V Chuchle Areně Praha se v neděli 24. října koná předposlední letošní mítink a vy můžete být při tom prostřednictvím přímého přenosu internetové televize EquiTV.
20.10.2021 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Další z velkých tuzemských dostihů slaví kulaté jubileum. V Chuchle Areně Praha se v neděli poběží Renomia 100. Cena prezidenta republiky, tradiční souboj supervytrvalců na 3200 metrů s bohatou historií a díky účasti slovenských koní tentokrát i s mezinárodním rozměrem.
 
S dobrými šancemi bude nastupovat dvojice ostřílených vytrvalců trénujících přímo na chuchelském závodišti. Tři týdny po účasti v pařížské grupě 1 Qatar Prix de Cadran se vrací na svou domovskou dráhu šestiletý valach Cacophonous, vedený svou stálou jezdkyní a trenérkou Martinou Havelkovou. 
 
Výbornou formou letos disponuje napajedelský odchovanec Orleano. Trenérka Ivana Pejšková angažovala na pětiletého hnědáka žokeje Jiřího Chaloupku, který bude v neděli usilovat o sedmé vítězství v Ceně prezidenta republiky. Pokud se mu to podaří, Orleano by se zařadil po bok Chaloupkových předchozích vítězů Ketty Sharp, Oligarcha, Mariydiho a Azteka.
 
Český chov bude zastoupen ještě čtvrtou z polského St. Legeru Daralarou, stáj Lokotrans vkládá naděje do dvojice tříletých Dionis – Lady In Pink. Ze Slovenska přijedou nečekaný vítěz Velké májové ceny Killwort a druhý z tamního St. Legeru Cape Crown. V sedle stájového kolegy výborného Opasana se po delší době představí před pražským publikem žokej Ján Havlík.
 
V rámcovém programu nebude chybět čtrnáctý ročník Ceny běloušů CK Martin Tour s koňmi jako Kenshibu, Darkolva či Pace Man.
 
První z osmi nedělních dostihů bude odstartován ve 13:00, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již ve 12:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE