reklama 11B

Živě: Sledujte skokové Kritérium mladých koní 2022 v Hradištku

ikonka

V úterý 19. července pokračuje v areálu TJ Equus Kinsky v Hradištku u Sadské další kolo parkurového seriálu Kritérium mladých koní. Přímý přenos z této chovatelské testace je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
18.07.2022 23:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Internetová televize EquiTV.cz v roce 2022 opět realizuje nově živé přenosy ze všech parkurových mítinků Kritéria mladých koní. 
 
Celé závody je možné sledovat pouze prostřednictvím live streamu. Ucelený záznam soutěží později nebude veřejně dostupný. Kopírování jakékoliv části on-line přenosu a další šíření je bez písemného souhlasu provozovatele EquiTV.cz (EQUINET s.r.o.) zakázáno.
 

Zakoupením videí přispíváte na výrobu on-line přenosů

Videozáznamy jednotlivých jízd je možné si objednat v předstihu i zpětně na e-mailu: equitv@equitv.cz. Cena za jedno video je 250 Kč, avšak při platbě v hotovosti během akce na místě stojí video pouze 200 Kč. Pro členy fanclubu Jezdci.cz či EquiTV.cz je cena za video 150 Kč.
 
Při elektronické objednávce bude po provedení platby video zasláno společně s daňovým dokladem ve vysokém rozlišení formátu MP4 přes internetové úložiště na e-mail. Na zakoupená videa se výše uvedená omezení nevztahují. Případné dotazy lze směřovat na tel.: +420 606 382 315.
 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

Chovatelské soutěže Kritérium mladých koní hodnotí jediný komisař na kolbišti na styl koně. Pro hodnocení soutěží jsou vybráni čtyři zkušení odborníci, kteří se všichni několik desítek let zabývají ježděním a tréninkem mladých skokových koní a mají plnou důvěru pořadatelů KMK i samotných jezdců. 
 
Při sledování on-line přenosů berte prosím na vědomí, že i nejkvalitnější videozáznam předvedení koně zkresluje. Komisař na parkuru však sleduje předvedení naživo přímo z kolbiště a má výrazně lepší podmínky k maximálně objektivnímu hodnocení než diváci u obrazovek a monitorů. Děkujeme za pochopení i respektování této skutečnosti!
 

STARTKY A VÝSLEDKY

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE (KLIKNĚTE)

 

Předběžný program*:

⏰ 08:45 hodin – začátek on-line přenosu EquiTV.cz
⏰ 09:00 hodin – KMK pro 4leté klisny
⏰ NÁSLEDUJE – KMK pro 4leté hřebce a valachy
⏰ NÁSLEDUJE – KMK pro 5leté klisny
⏰ NÁSLEDUJE – KMK pro 5leté hřebce a valachy
⏰ NÁSLEDUJE – KMK pro 6leté klisny
⏰ NÁSLEDUJE – KMK pro 6leté hřebce a valachy
*změna programu vyhrazena!
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE