reklama 11A

Živě: Generálka na derby. Sledujte klusáky v Chuchle Areně Praha

ikonka

Top favorit Kane Fortuna a tři soupeři českého chovu ladí čtrnáct dní před derby formu. To bude v sobotu 21. srpna jen jeden z motivů klusáckého mítinku v Chuchle Areně Praha, který můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.cz.
19.08.2021 08:40  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Pouze čtveřice startujících nastoupí do Přípravné Derby-ceny v Chuchle Areně Praha. Nebude mezi nimi chybět nejlepší člen klasického ročníku Kane Fortuna, jemuž se postaví trojice Perceval, Jim a Havana Misi.
 
Sobota 21. srpna bude na klusácké scéně ve znamení těšení se na vrchol sezony. Kromě posledního přípravného dostihu dojde i ke stanovení startovních čísel pro finále derby, které proběhne po doběhu posledního dostihu u malého paddocku.
 
Dva z minulých derby-vítězů se ukážou v akci v dalším dílu Zlatého okruhu. V Ceně televize Praha TV na sebe narazí Inaccessible Grou a trojkorunový hrdina Pamino.
 
Svůj dostih budou mít v sobotní Velké Chuchli i klusáci francouzského chovu a dvouletý ročník.
 
První z osmi dostihů bude odstartován ve 12:30, ještě předtím proběhnou v 11:30 a 11:45 dva probestarty. Přímý přenos EquiTV začíná již ve 11:15 hodin.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace

 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE