reklama 11B

Živě: Dostihová sezona vrcholí. Sledujte závěrečný mítink v Kolesách

ikonka

Velká startovní pole a aktivní účast řady špičkových překážkových i rovinových jezdců nabídne v neděli 7. listopadu závěrečný dostihový den letošní sezony na závodišti Kolesa. Přímý přenos si můžete od 10:30 pustit na internetové televizi EquiTV.
07.11.2021 09:00  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Tečku za letošní dostihovou sezonou napíše závodiště Kolesa. Malebná dráha u Kladrub nad Labem hostí v neděli 7. listopadu závěrečné odpoledne s rovinovými a překážkovými dostihy.
 
Do Ceny firmy Hold s.r.o. – Memoriálu Michala Köhla nastoupí pětice aktérů včetně trojnásobného účastníka Velké pardubické Bridgeura.
 
Většina dalších nedělních dostihů však disponuje početnými poli. Startovní listiny obsahují celkem 70 jmen, v Ceně firmy Accor s.r.o. je dokonce jeden kůň uvedený pod čarou. 
 
Z jezdecké špičky budou mimo jiné v akci Jan Faltejsek, Jan Kratochvíl, Jaroslav Myška a další na překážkách, rovinové části programu se zúčastní Jan Verner, Jaromír Šafář, Vendula Korečková nebo Martina Havelková.
 
První ze sedmi nedělních dostihů bude odstartován v 11:00, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již v 10:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR
 



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE