reklama 11C

Živě: Další úspěch českého chovu? Sledujte St. Leger v Chuchle Areně

ikonka

77. Renomia St. Leger a 44. Velká cena Prahy CK Martin Tour otevřou v neděli 4. září podzimní část sezony v Chuchle Areně Praha. Zda čeští odchovanci dosáhnou na další klasický úspěch, můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
01.09.2022 14:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Devět koní, z toho pět českých odchovanců, se v neděli 4. září postaví na start 77. Renomia St. Legeru v Chuchle Areně Praha. 2800 metrů dlouhý závěrečný klasický dostih sezony nabídne souboj vítěze Slovenského derby Gaspariniho (Palík), držitele švýcarské modré stuhy Hello Hola Hay (Laube) a vítězky Oaks Vignetty (Florian).
 
Chybět však nebudou ani umístěné z Oaks Totally Gold (Zatloukal) a Jacinthe (Verner), zatímco DS Pegas bude zastoupena teprve potřetí v kariéře startující hnědkou Cat’s Agility (Foret).
 
Ze čtyř letošních klasických dostihů se dva staly kořistí českých odchovanců a zbylé dva ovládla Queen Of Beaufay z francouzského chovu Jiřího Trávníčka. Pokud by i v neděli triumfoval kůň českého chovu, byla by to pro tuzemské chovatele nejúspěšnější klasická sezona od roku 2005, kdy plnokrevníci bez suffixu získali na domácích drahách čtyři klasická vítězství.
 
Zahájení podzimní části sezony v Chuchle Areně Praha bude mít svůj další vrchol ve 44. Velké ceně Prahy CK Martin Tour na 1600 metrů. Po rok a čtvrt dlouhé zdravotní přestávce se vrací šampion mílařů Ignacius Reilly (Florian), ale nebude to mít vůbec jednoduché.
 
Další bělouš Pace Man (Chaloupka) v létě získal status blacktype koně, ve výborné formě se letos nachází Australien (Zatloukal), Zariyannka (Koplík) i nezdolný veterán Ideal Approach (Laube), do Prahy se vrací i výborná Classa (Verner) a letos debutující stříbrný z loňského ročníku Heaven Forfend (Línek).
 
V rámcovém programu slibují zajímavou podívanou dvojková Cena společnosti Tipsport nebo trojková Cena Chuchle Areny Praha s šestnácti startujícími. Pokračovat bude seriál Fitmin Cup pro dvouleté koně českého chovu a svůj dostih budou mít i žáci, amatéři a mladí jezdci.
 

Předběžný program*:

⏰ 12:30 hodin – začátek on-line přenosu na EquiTV.cz
⏰ 13:00 hodin – start prvního dostihu, další budou následovat v 30minutových intervalech
*změna programu vyhrazena!
 
Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE