Závěr čtvrtého týdne španělské Sunshine Tour se vydařil Motyginovi

ikonka

Čtvrtý týden Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera odstartoval již v úterý 3. března. Se svými koňmi na místě zůstal Aleš Opatrný a přicestovalo několik dalších českých reprezentantů. V nedělní Medium Tour Grand Prix byl sedmý Sergej Motygin a Dylan.
08.03.2020 18:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Neděle 8. března ukončila již čtvrtý týden španělské Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera. Na místě je také početná česká ekipa v čele s Alešem Opatrným, který zde se svými koňmi zůstal již z předchozích týdnů.
 

V pátek měl napilno Aleš Opatrný

 

Páteční stopadesátku dokončil Aleš Opatrný s Gentlemenem VH Veldhof se čtyřmi trestnými body, vítězství v nejvyšší soutěži dne připadlo irské dvojici Michael Duffy a Jeff Ten Halven. Aleš Opatrný startoval také s devítiletým Guccim ve stopětačtyřicítce, kterou zajeli jen s jedním trestným bodem za překročení času, bezchybně pak s devítiletým Getway W ve stočtyřicítce a osmiletým Carmanem ve stopětatřicítce. Dařilo se také Kateřině Tomanové, ta předvedla bezchybný výkon v sedle klisny Divine des Vergers Z v soutěži do 130 centimetrů a s jedním trestným bodem dokončila dvoufázovou stopětatřicítku s Caterem Invest, dále pak Vladimíru Malákovi, který dojel stotřicítku s valachem Zarthagem BR Z rovněž čistě.
 

Kateřina Tomanová a Charlotte De Moussac v sobotu bezchybné

 

V sobotu se na start dvoufázové stopětačtyřicítky postavil Sergej Motygin s dvanáctiletým Dylanem, kde jednou chybovali, dvoufázovou stotřicítku dokončila bezchybně Kateřina Tomanová na klisně Divine des Vergers Z a dobře se předvedla ve stupňované obtížnosti do 130 centimetrů s žolíkem také Charlotte Augier De Moussac na desetiletém Fenomeenovi, když dojeli s plným počtem bodů na 24. příčce z bezmála osmdesáti startujících.
 

V nedělní Medium Tour Grand Prix zářil Sergej Motygin

 

V nedělní Medium Tour Grand Prix s výškou překážek do 145 centimetrů předvedl skvělý výkon Sergej Motygin a dvanáctiletý Dylan. Dokončili základní kolo i rozeskakování bezchybně a docílili navíc sedmého nejrychlejšího času. Do stopadesáticentimetrové Grand Prix nastoupil za Českou republiku Aleš Opatrný a Gentlemen VH Veldhof, bohužel však v základním kole inkasovali čtyři trestné body. Zvítězila britská dvojice Holly Smith a Hearts Destiny.
 
Dobré výkony předvedla v neděli 8. března také Charlotte Augier De Moussac. S čistým kontem dojela s koněm Jules Verne DB ve stopětatřicítce a dále s Fenomeenem ve stotřicítce.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz / Zenon Kisza