reklama 11D

Za měsíc se jezdci sejdou na Vinohradech. Máte už lístky na galavečer?

ikonka

Do konce roku 2019 zbývá již jen necelý týden, ale definitivní tečku za jezdeckou sezonou s touto číslovkou udělá až za měsíc galavečer České jezdecké federace v Národním domě na pražských Vinohradech. Uskuteční se 25. ledna. Máte již vstupenky?
25.12.2019 11:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Brány Národního domu na Vinohradech se pro návštěvníky galavečera České jezdecké federace otevřou v sobotu 25. ledna 2020 od 17.00 hodin, samotné udílení výročních cen začne o hodinu později. Po oficiální části bude následovat program jezdeckým plesem, resp. volnou společenskou zábavou. 
 
Vstupenky si mohou zájemci kupovat prostřednictvím prodejní sítě GoOut, odkaz je uveřejněn na webu www.jezdeckyvecer.cz. Ceny balíčků vstupenek začínají již od 250 Kč (tzv. BASIC) a obsahují kromě drobného dárku místenku ke stolu na galerii Majakovského sálu. 

V zadní části sálu stojí tzv. STANDARD balíček se vstupenkou a místenkou 500 Kč. Stoly v přední části Majakovského sálu jsou označeny jako PREMIUM. Balíček se vstupenkou a místenkou v této kategorii stojí 750 Kč. Navíc je k němu možné za dalších 750 Kč dokoupit vstupenku na raut, který bude následovat po skončení slavnostního ceremoniálu. 

Každý z nominovaných jezdců, resp. z majitelů nominovaných koní v jednotlivých disciplínách, obdržel od České jezdecké federace automaticky pozvání pro dvě osoby k účasti na galavečeru. Vstupenky budou rozesílány těm, kteří již potvrdili svoji účast na e-mailu: vstupenky@jezdeckygalavecer.cz, nejpozději během prvního lednového týdne. Ti, kdo ještě účast nepotvrdili, mají čas do 10. ledna. Později nebudou mít garantovaná nejlepší místa v sále. 

Veškeré informace o galavečeru České jezdecké federace najdete na internetových stránkách www.jezdeckygalavecer.cz.
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE