Valentýna Kuková se loučí s UAE: Získala jsem zde spoustu zkušeností

ikonka

Pobyt Valentýny Kukové ve Spojených arabských emirátech je u konce a juniorce se podařilo na posledních závodech společně s valachem Cool Scendy uspět. "Myslím, že to je opravdu dobrý start do letošní sezony," říká česká juniorka Valentýna Kuková.
28.02.2020 20:04  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

V čtvrtek a pátek 27. a 28. února startovala Valentýna Kuková s desetiletým valachem Cool Scendy při mezinárodních závodech v Abu Dhabi. V soutěži do 140 centimetrů společně dokončili bezchybně na skvělém pátém místě. Bez trestných bodů dojeli rovněž páteční stopětatřicítku na dekorované patnácté příčce.
 
"Jsem nadšená, jsem moc ráda, že se nám povedlo startovat na této obtížnosti, a to po pouhých pěti týdnech společného tréninku. Parkur byl obtížný, ale Scendy odvedl skvělou práci," říká česká juniorka, která se již pomalu chystá na svůj odjezd domů do České republiky.
 
Dle jejích slov jí pobyt ve Spojených arabských emirátech přinesl spoustu nových zkušeností. "Myslím, že to je opravdu dobrý start do letošní sezony," vzkazuje ze svých posledních místních závodů Valentýna.
 
Foto archiv Valentýny Kukové