V St. Tropez se dařilo Vítkovým i Kellnerové. Anna Marie opět vyhrála

ikonka

Anna Marie Vítek si s jedenáctiletou klisnou Mama Mia Picobello Z připsala již druhé vítězství při závodech série Global Champions v St. Tropez. V páteční soutěži do 115 centimetrů předstihla druhou umístěnou dvojici o rovných pět sekund.
28.05.2021 21:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
V pátek 28. května se dařilo v St. Tropez při Global Champions nejen Anně Marii Vítek s Mamou Miou Picobello Z. Na klisně Chacco´s Amke skončila čtvrtá na parkuru s překážkami vysokými 125/130 centimetrů. Ve stejné soutěži přitom její sestra Kristina skončila druhá s hřebcem Kamirezem van Orchid´s a třetí v sedle MTF Starpowera. 
 
V soutěži do 145 centimetrů startovala Anna Kellnerová na třináctiletém valachovi Silverstonovi G. Celý kurz dokončila bez chyby, pouze s jedním trestným bodem za čas, který ji zařadil na osmu příčku. Vítězem se stal Japonec Mike Kawai s klisnou Star. 
 
Hlavní soutěž dne měla překážky vysoké do 155 centimetrů a v té se nejvíce dařilo Švédovi Pederovi Fredricsonovi na valachovi Catch me Not S. 
 
Druhé kolo soutěže Global Champions League v St. Tropez je na programu v sobotu od 14:00 hodin, v 17:25 hodin pak bude následovat Longines Global Champions Tour Grand Prix, v níž se rozhodne o třetím postupujícím do Super Grand Prix v rámci GC Playoffs v pražské O2 areně, která se uskuteční na konci sezony, konkrétně v sobotu 20. listopadu. 
 
Foto: se souhlasem Anny Marie Vítek