reklama 11C

U pražské O2 areny již vyrůstají stáje pro koně

ikonka

Deset dní před startem prvních soutěží v rámci galashow světového parkuru Global Champions PlayOffs začaly vedle pražské O2 areny vyrůstat stáje pro koně. Uvnitř haly je přitom v plném proudu mistrovství světa ve florbale…
03.12.2018 22:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Veškeré přípravy jsou rozpočítané doslova na minuty. Zázemí pro nejlepší parkurové koně světa musí být připravené naprosto precizně, a tak první kamiony s technickým vybavením dorazily na místo konání největší letošní jezdecké události v parkurovém skákání již v průběhu pondělí 3. prosince. 
 
Až do neděle se vše bude chystat převážně na venkovních plochách. Přípravy v samotné O2 areně vypuknou naplno v pondělí 10. prosince ráno, kdy budou prostory kompletně předány po předcházejícím světovém šampionátu ve florbale. 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE