reklama 11B

Stylové pátky v Pacově: Nakupte v Kamíru jezdecké vybavení se slevou

ikonka

/PR článek/ Potřebujete do začínající sezony nový jezdecký outfit? V prodejně firmy Kamír & Co. spol. s r. o. v Pacově nakoupíte každý březnový pátek závodní jezdecké oblečení se slevou dvacet procent a jezdecké boty a přilby se slevou deset procent!
05.03.2020 11:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Každý březnový pátek v roce 2020 na prodejně firmy Kamír & Co. spol. s r.o. v Pacově nakoupíte nezlevněné jezdecké oblečení se slevou dvacet procent a nezlevněné jezdecké přilby a vysoké jezdecké boty se slevou deset procent. Sleva dvacet procent platí na nezlevněná jezdecká saka, závodní bílé rajtky, závodní trika a košile. Sleva deset procent platí na všechny nezlevněné jezdecké bezpečnostní přilby a vysoké jezdecké boty. 
 
Akce platí pouze při osobním nákupu na prodejně v Pacově, neplatí na ostatních prodejnách ani na e-shopu.
 

Datum uskutečnění akce: 

6.3.2020
13.3.2020
20.3.2020
27.3.2020
 

Otevírací doba prodejny Kamír v Pacově: 

Pondělí: 7:00 - 17:00
Úterý: 7:00 - 17:00
Středa: 7:00 - 17:00
Čtvrtek: 7:00 - 17:00
Pátek: 7:00 - 17:00
 
Akce se neslučuje s žádnou další slevou. Akce platí pouze při osobním nákupu na prodejně firmy KAMÍR & Co. spol. s r.o. v Pacově. Akce platí pouze na zboží skladem, nebo do vyprodání zásob. Sleva Vám bude odečtena u pokladny.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE