reklama 11B

Smolders, Maher či Ahlmann. Federace odtajňují soupisky pro skokové ME

ikonka

Termín 19. – 25. srpna je důležitým datem v kalendáři pro všechny fanoušky parkurového skákání, drezury a paradrezury. V Rotterdamu proběhne spojené mistrovství Evropy seniorů. Své skokové týmy už zveřejnilo Německo, Nizozemí, Británie a Švýcarsko.
25.07.2019 14:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
Evropský skokový šampionát seniorů bude jednou z hlavních jezdeckých událostí sezony 2019. Koná se společně v mistrovstvím Evropy v drezuře a paradrezuře v Rotterdamu od 19. do 25. srpna. 
 
„Starý kontinent“ patří k jezdecky nejsilnějším částem světa, evropský mistrovství tak bude přehlídkou největších hvězd. Některé národní federace už zveřejňují sestavy nebo alespoň seznamy jezdců, z kterých budou před akcí vybírat. 
 
Nizozemci mají vybranou už měsíc předem pětici jezdců. Jsou jimi Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten, Marc Houtzager, Frank Schuttert a Doron Kuipers. Německý a britský trenér bude vybírat z delšího seznamu. Německo prozatím uvádí Christiana Ahlmanna, Simone Blum, Daniela Deussera, Marcuse Ehninga, Svena Schlüsselburga, Patricka Stühlmeyera, Maurice Tebbela a Philippa Weishaupta.
 
Britové vyšlou tým, který vzejde z této listiny: Scott Brash, Ben Maher, Harry Charles, Emily Moffitt, Laura Renwick, Amy Inglis, William Whitaker, Holly Smith, Amanda Derbyshire a James Wilson. 
 
Celkem pět jmen má na seznamu Švýcarská jezdecká federace. Figuruje na něm Steve Guerdat, Beat Mändli, Paul Estermann, Niklaus Rutschi a Martin Fuchs, který je letos ve skvělé formě. Vyhrál už dvě Grand Prix v rámci Global Champions. 
 
S blížícím se mistrovstvím budou odtajňovat své sestavy i další federace, čemuž budeme věnovat pozornost. 
 

Web akce najdete ZDE 





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE