reklama 11C

Pan Voorn komunikuje i s diváky, láká na soustředění Michaela Smrčková

ikonka

V úterý 19. listopadu bude zahájeno třídenní soustředění s olympionikem a úspěšným trenérem Albertem Voornem, které je po celou dobu přístupné divákům. Po každé lekci jsou možné konzultace trenérských postupů, překlad do češtiny bude zajištěn.
18.11.2019 16:03  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Equine Sport Center Olomouc pořádá ve dnech 19. až 21. listopadu již třetí skokové soustředění s uznávaným nizozemským trenérem Albertem Voornem. Lekce probíhají každý den od 8:30 do 16:10 s pauzou na oběd od 13 do 14 hodin a jsou zdarma přístupné divákům. "Na krátké stěně v hale máme k dispozici tribunu pro šedesát diváků, která bude po celou dobu konání zdarma přístupná. Veškeré tréninky probíhají v angličtině, máme však zajištěný simultánní překlad do reproduktoru, pokyny tedy budou srozumitelné i pro diváky," říká ředitelka areálu Equine Sport Center Olomouc Michaela Smrčková.
 
"Pan Voorn nemá problém komunikovat s publikem, právě naopak, je velmi komunikativní a rád se zapojí do jakékoliv interakce po skončení každé z lekcí. Pravděpodobně ve středu plánujeme společnou večeři. Povídání nejen o průběhu soustředění, ale také o životě a zkušenostech pana Voorna bývá opravdu velmi zajímavé."
 
Součástí soustředění bude úplně poprvé také pony lot, dle slov Michaely Smrčkové je Albert Voorn velký nadšenec do pony sportu. Účastníci této vzdělávací akce jsou jezdci z České republiky i ze Slovenska od úrovně Z až po ty nejvyšší soutěže.
 
Foto archiv ESC Olomouc




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE