reklama 11C

Hodinářství Bechyně je oficiálním partnerem ČJF na další dva roky

ikonka

Oficiálním partnerem České jezdecké federace bude i během následujících dvou let Hodinářství Bechyně. Spolupráce těchto dvou institucí začala v roce 2018 a nově byla prodloužena až do konce prosince 2020.
16.05.2019 16:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Hodinářství Bechyně je česká rodinná firma, která se specializuje na prodej švýcarských náramkových hodinek. Od roku 2010 je výhradním distributorem značky Longines pro Českou republiku. Zajišťuje jejich prodej po celé republice prostřednictvím svých regionálních obchodních partnerů. 
 
Stopy počátků fascinace značky Longines světem koní můžeme najít už v roce 1869, kdy vznikly kapesní hodinky s rytinou koňské hlavy. V roce 1878 vznikl chronograf Longines s rytinou jezdce, který jezdecká komunita s nadšením přijala. První oficiální partnerství vzniklo v roce 1912, kdy se švýcarská značka stala partnerem závodů v parkurovém skákání v Portugalsku. V současné době se Longines intenzivně angažuje v různých oblastech koňských sportů od parkuru, přes drezuru a vytrvalostní závody až po dostihy. Nepřehlédnutelná byla přítomnost značky například i na loňské prestižní akci Global Champions Prague PlayOffs, kde mohli tuzemští fanoušci na vlastní oči vidět světovou parkurovou elitu. 
 
„S koňmi a jezdeckým sportem je Hodinářství Bechyně spojeno od roku 2014, kdy se v České republice uskutečnily po delší době závody zařazené do Světového poháru v parkurovém skákání. Od té doby je značka Bechyně propojena s mítinkem J&T BANKA CSI3*-W Olomouc a nejinak tomu bude i při letošním 6. ročníku této akce, kde chceme představit i novou parkurovou překážku v barvách naší společnosti,“ prozradila jednatelka společnosti Lenka Bechyňová. 
 
V roce 2018 Hodinářství Bechyně rozšířilo svoji podporu jezdeckého sportu díky uzavření oficiálního partnerství s Českou jezdeckou federací. Značka Bechyně je výrazně prezentována na internetových stránkách této zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice, ale také u televizních záznamů významných událostí ve všech sdružovaných jezdeckých disciplínách. Od letošního roku by pak měla být výrazněji vidět i při vybraných domácích akcích. „Jsme moc pyšní na to, že právě Hodinářství Bechyně je naším oficiálním partnerem. Jezdecký sport v České republice zažívá v posledních letech obrovský nárůst v popularitě a pevně věříme, že podobných partnerství jako je toto bude přibývat,“ uvedla prezidentka České jezdecké federace Olga Plachá při oficiálním podpisu partnerské smlouvy platné až do konce roku 2020. Tato slavnostní událost se uskutečnila v jedné z poboček Hodinářství Bechyně na Václavském náměstí v Praze. 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE