reklama 11B

Grand Prix Paříž ovládli Francouzi. V těsném souboji vyhrál Delestre

ikonka

Vrcholem závodů CSI5* v Paříži byla Grand Prix, která je součástí série Longines Masters. Jednu z nejprestižnějších Velkých cen halové sezony ovláli domácí jezdci, když ve velmi těsném souboji v rozeskakování dojel první Simon Delestre.
09.12.2019 12:57  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Francouzský jezdec Simon Delestre s ryzákem Hermes Ryan vyhrál v neděli 8. prosince Longines Grand Prix Paříž s překážkami do 160 centimetrů. V silné konkurenci šesti dvojic v rozeskakování projel cílem jen o tři desetiny rychleji než druhý Kevin Staut.
 
„Hermes Ryan je velice rychlý kůň. Ve skutečnosti jsem vyhrál, přesně jak jsem si naplánoval i s distancemi a obraty. Že jsem šel poslední do rozeskakování, bylo v této konkurenci komfortní,“ okomentoval Delestre svou výrhu.
 
Cílem rozeskakování projel s nulou v čase 35,34 sekundy. O tři desetiny více potřeboval jeho krajan Kevin Staut na valachovi For Joy van't Zorgvliet HDC. Ten také nechyboval. Čistě projel kurzem i třetí Francouz Roger Yves Bost se Sangriou du Coty. Domácí jezdci tak obsadili kompletní stupně vítězů.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Longines Masters Paříž 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE