reklama 11A

Do lesa chodím víc se psem než s koněm, přiznává Anička Procházková

ikonka

Úřadující mistryně republiky pony kategorie Masters Anna Procházková sídlí s Nice Guyem již více než rok v jezdeckém areálu Master Horse Club ve Svojeticích v prostředí Voděradských bučin. Do stáje dojíždí šestkrát v týdnu a je zde velmi spokojená.
07.12.2020 06:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Moderní areál Master Horse Club se nachází v prostředí Voděradských bučin, konkrétně ve Svojeticích. Stáj je již více než rok domovinou pony reprezentantky Anny Procházkové.
 
Čím je pro vás Master Horse Club tím ideálním místem pro ustájení a výcvik koní?
 
Mají zde úžasné zázemí - velkou halu, venkovní drezurní obdélník, skokové kolbiště, solárium, kolotoč, chodící pás, ale hlavně spolehlivé ošetřovatelky, které se o koně starají, jak nejlépe mohou. Proto je pro nás tato stáj ideálním místem.
 
Kolik zde travíte času?
 
Mám zde ustájeného aktuálně pouze Nice Guye, ale i tak jsem ve stájích šestkrát do týdne a většinou zde strávím tak dvě až tři hodiny.
 

ČTĚTE TAKÉ: Laura Lišková: Naše rodina se po letech vrátila z Belgie zpět do ČR

 

Je zde také možnost vyjížděk do okolí?
 
V okolí areálu jsou nádherné vyjížďky. Je zde obrovský les s krásnými cestami a pole, na nichž se dá jezdit, když je strniště. Bohužel Nice Guy nemá vyjížďky zrovna rád, a tak zde do lesa chodím víc se psem než s koněm.
 
Plánujou se zde do budoucna nějaké rekonstrukce ci změny?
 
Zrovna v areálu dokončili stavbu kolotoče a co vím, tak je v plánu předělat boxy. Pan majitel Schejbal stáje neustále vylepšuje a díky tomu zde máme velký luxus.
 
Jaká je v areálu kapacita koní?
 
Stáj je rozdělená do dvou částí. V jedné má pan Schejbal své koně a druhá část je pro ustájené koně. V části pro klienty je asi čtyřicet boxů. Obě dcery pana majitele jezdí na koních a drezuře na vysoké úrovni se věnuje i jeho žena Petra Minářová. 
 
Foto archiv Anny Procházkové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE