reklama 11C

Dění v týdnu: Čtyři mítinky v Evropě. Česko zastoupené v Opglabbeeku

ikonka

Jen čtvery mezinárodní závody konané na starém kontinentu jsou zapsané v kalendáři FEI pro první únorový víkend. Důsledky pandemie covidu jsou vidět ve všech evropských zemích. Česko bude mít zastoupení na jedné akci, a to CSI Opglabbeek.
01.02.2021 16:31  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ačkoliv seznam výjezdů českých jezdců pro únor 2021 je poměrně bohatý, během prvního únorového víkendu uvidíme české barvy jen ve startovních listinách parkurových závodů CSI Opglabbeek. Přihlášená je na ně Valentýna Kuková s koňmi Cool Scendy do dvou hvězd a For Sale a Journal do CSI1*. 
 
 
Skákat se bude také v Portugalsku. Villamoura hostí CSI3* s kvalifikacemi pro mistrovství Evropy 2021, olympiádu 2021 a mistrovství světa 2022. Dá se tedy očekávat, že řada jezdců zamíří právě tam. 
 
Závody CSI se konají také ve španělské Valencii, a Vallgorguina, jež leží také ve Španělsku, se stane dějištěm vytrvaleckých závodů CEI1* na 100 kilometrů.
 
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE