reklama 11B

CCI Dunakeszi: Jaroslav Abík zajel šestou nejlepší drezuru při CCI3*

ikonka

Početná česká ekipa startuje v těchto dnech na mezinárodním mítinku CCI v maďarské Dunakeszi. Dva jezdci hájí českou vlajku v náročné CCI3*. Lepší drezurní úlohu předvedl v pátek 17. května Jaroslav Abík, který v sedle Madocka pokračuje z 6. místa…
17.05.2019 19:47  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Celkem dvacet koní startuje v druhé nejnáročnější vypsané soutěži při závodech všestrannosti v maďarské Dunakeszi CCI3*. Hodnocení 64.55 % s penalizací 35,5 bodů, které od rozhodčích získal Jaroslav Abík spolu s Madockem, stačilo v mezinárodní konkurenci na šestou příčku. Druhou českou dvojici v této tříhvězdové soutěži tvoří Miloslav Příhoda a Kamikatze. Této dvojici se ale páteční drezura příliš nevydařila a s penalizací 48 bodů za hodnocení úlohy 52,05 % uzavírá průběžnou výsledkovou listinu.

Do elitní desítky se probojovaly dvě české dvojice v rámci CCI2*. Veronika Příhodová dojela v sedle Expresso-EV do cíle zahajovacích drezur se zatížením 33,6 bodů, což stačí na dělené páté místo spolu s Němcem Florianem Frischem. Průběžnou sedmou příčku obsadila Gabriela Adamcová s koněm Quantos Mer, která počítá po úvodní zkoušce 33,9 trestných bodů.

Výsledkové listiny a další novinky pořadatelé pravidelně doplňují na facebookovou stránku Dunakeszi Eventing.

Foto: archiv Jaroslava Abíka





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE