Akce ruší i Pardubice. Veřejný trénink se neuskuteční

ikonka

Současné omezování a rušení jezdeckých akcí kvůli šíření koronaviru se týká i závodiště Pardubice. Dostihový spolek oznámil zrušení veřejného parkurového tréninku, který se měl odehrát v sobotu 14. března. O dalším vývoji bude průběžně informovat.
11.03.2020 09:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Dostihový spolek a.s. s politováním ruší veřejný trénink parkurového skákání plánovaný na sobotu 14. března. Činí tak v reakci na mimořádné opatření vydané Ministerstvem zdravotnictví ČR v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace ve výskytu onemocnění Covid-19 způsobené novým koronavirem s označením SARS-CoV-2 v Evropě. Pořadatel to ve středu ráno uvedl v tiskové zprávě.
 
O konání veřejných tréninků parkurového skákání a také crossů pro jezdce všestrannosti v dalších plánovaných termínech v březnu a dubnu 2020 bude závodiště informovat podle dle aktuálního vývoje situace.
 
Omezení v souvislosti s nákazou Covid-19 naplno zasáhla jezdectví doma i v zahraničí. Z velkých březnových akcí byl již v úterý zrušen například Jezdecký festival, na situaci reagují i další pořadatelé.
 
 
Čtěte více: