reklama 11A

Výjezdy skokové reprezentace v roce 2018

ikonka

Během sezony 2018 by se měli čeští jezdci představit na několika důležitých závodech. V případě úspěšné kvalifikace se mladá reprezentace ukáže i na mistrovství Evropy ve Fontainebleau, seniorští zástupci by se rádi kvalifikovali na WEG do Tryonu…
20.02.2018 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Čeští úspěšní reprezentanti v seniorské kategorii se pokusí splnit kvalifikaci na světové jezdecké hry do Tryonu. Vyjma Zuzany Zelinkové mají z A kádru o tyto závody zájem všichni, tedy Aleš Opatrný, Anna Kellnerová, Ondřej Zvára, Emma Augier de Moussac a Kamil Papoušek.

V plánu jsou však i další velice kvalitní mezinárodní skokové závody. Na prestižních závodech Global Champions League by se i v tomto roce měli představit dva čeští jezdci, a to Aleš Opatrný a Anna Kellnerová.

Český tým je zařazen v rámci FEI Poháru národů do divize C, rozhodující však bude závod tento rok v Budapešti. Letos se totiž závodí dle nového modelu a právě z kvalifikace v Budapešti postoupí tři nejlepší týmy z této divize do finále. V hlavním maďarském městě se tento důležitý závod uskuteční dne 19. srpna a český tým by na nich neměl chybět. Pokusí se sestavit co nejsilnější sestavu a probojovat se do finále v Barceloně.

Z dalších závodů při Poháru národů by se mělo české družstvo představit při CSIO4* v rakouském Linzi.

Vrcholem pro mladou reprezentaci v kategoriích děti, junioři a mladí jezdci by mělo být mistrovství Evropy, které se letos koná ve francouzském Fontainebleau, a to ve dnech 9. – 15. července. Předtím by neměli chybět čeští jezdci při tradičním výjezdu na CSIO-Ch, J, YR do rakouského Lamprechtshausenu.

Do plánu byly zařazeny také mezinárodní závody konané u nás, a to na konci dubna ve Zduchovicích.

Další podrobnosti se můžete dočíst ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE