reklama 11D

V Nových Zámcích se skákalo letos naposledy

ikonka

Během soboty 4. listopadu se ve Dvoře Nových Zámcích uskutečnily Podzimní halové závody. Jednalo o letošní jediné halové závody v tomto areálu a jezdci se představili na parkurech do stupně L**. V této nejvyšší zkoušce zvítězil Jiří Skřivan mladší…
05.11.2017 09:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pro jezdce byly připraveny dvě hobby soutěže a poté čtyři oficiální, které zakončil právě parkur stupně L**. Na překážkách 120 centimetrů vysokých závodili jezdci na čas. Celkem pěti účastníkům se podařilo dokončit soutěž bez chyb na překážkách, a o jejich pořadí tak rozhodoval dosažený čas. Ten měl o více jak vteřinu nejlepší Jiří Skřivan mladší s klisnou Jolie Du Defey, když dokončil v čase 65,88 vteřiny.

Pro druhé místo si dojela Lucie Krampotová s Valentinem C a elitní trio uzavřela slovenská dvojice Daniel Sýkora a Pretty Wings.

Ve Dvoře Nových Zámcích se do konce roku 2017 uskuteční ještě několik akcí, na skokové závody si však budou muset jezdci počkat do dalšího roku. V areálu se mezi tím uskuteční několik soustředění, včetně kurzu Instruktor jezdectví.

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se můžete podívat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE