reklama 11A

Poděbradský Equistro Cup 2017 ovládla Kabátová

V neděli 13. srpna vyvrcholily dvoudenní závody v Poděbradech soutěží Equistro Cup na úrovni ST*. Na parkuru vysokém 135 cm nenašla přemožitele Lenka Jirušová Kabátová, která zde sedlala Indoctru. V článku vám přinášíme fotogalerii Lukáše Klingory…
13.08.2017 21:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Lukáš Klingora

Celkem pětadvacet koní odstartovalo v zlatém hřebu dvoudenního mítinku v Poděbradech nesoucí název Equistro Cup. Soutěž s finále pro deset nejlepších koní na překážkách vysokých 135 cm se podařilo překonat bez trestných bodů sedmi startujícím. Do finále se tak probojovaly tři nejrychlejší dvojice s jednou chybou.

Hned první startující ve finále Kateřině Veselovské v sedle Liandry se podařilo překonat nástrahy náročného parkuru z dílny Roberta Smékala bez trestných bodů. Dvojice si ale nesla čtyři trestné body ze základní části soutěže. Po té přišla vlna pomalejších a chybných výsledků. Až Ondřej Potluka spolu s Land Masterem, dokázali překonat čas doposud vedoucí Kateřiny Veselovské, ale připsal čtyři trestné body.

Do parkuru vstoupila předposlední startující dvojice Tereza Mücková a Control Me Karsit, které se jako první podařilo zopakovat čistý výkon i ve finále a ujala se tak vedení. To však netrvalo dlouho. Hned následující jezdkyně Lenka Jirušová Kabátová ukázala, že umí pospíchat a spolu s bezchybným výsledkem tak protnula cílovou pásku spolu s Indoctrou v nejlepším čase.

Stejná jezdkyně se také radovala z vítězství předchozí soutěže S** vypsané jako Cena města Poděbrady.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE