reklama 11A

Opava hostí premiérový Procamping Cup

ikonka

V Opavě Kateřinkách se ve dnech 28. – 30. září uskuteční skokové závody s názvem Procamping cup 2018. Jedná se o premiérový ročník, při němž se pojede hlavní soutěž s výškou 130 centimetrů. Bohatě dotované závody jsou tak otevřeny pro více jezdců…
20.09.2018 10:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během třídenních závodů budou připraveny parkury do 135 centimetrů, a to včetně soutěží pro mladé koně či pony. Hlavní cena PROCAMPING CUP se pojede o věcné ceny v celkové hodnotě cca 228 000 Kč. Věcné ceny jsou připraveny pro nejlepších patnáct umístěných. Tento parkur bude 130 centimetrů vysoký, čímž je soutěž dostupná pro širší startovní pole.   

Během pátečního dne se vedle hobby soutěží a soutěží pro mladé koně odjedou skokové zkoušky do stupně L*. Naopak v sobotu se bude skákat až do parkuru ST*, který se pojede s návazným rozeskakováním.

Vrcholem závodů pak bude neděle. Hlavní soutěž PROCAMPING Cup stojí v rozpisu jako sedmnáctá soutěž tohoto skokového mítinku. Jedná se o soutěž stupně S** s finále. Do finále postoupí 15 nejlepších dvojic ze základního kola, avšak každopádně všichni bezchybní. Následovat ten den budou ještě pony soutěž až do SP.

 

Další podrobnosti včetně rozpisu naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE