reklama 11B

FoKKER.cz partner Klubu Jezdci.cz

Dá se říci, že většina jezdců má také psa, nebo kočku. Jistě proto uvítáte informaci, že mezi partnery Klubu Jezdci.cz se od ledna 2012 zařadil prodejce krmiv pro psy a kočky FoKKER.cz, který je přímým dovozcem produktů pod touto značkou do ČR…
03.01.2012 22:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Držitelé karet Klub Jezdci.cz mohou tedy od nynějška nakupovat na www.FoKKER.cz se slevou 5 % (nutnost identifikace oscanovanou kartičkou). Noví držitelé karet Klub Jezdci.cz si navíc mohou nově zvolit jako jednu z variant bonusových dárků poukázku na slevu ve výši 400 při nákupu na www.FoKKER.cz.
 
 
/PR článek/
 

V čem je krmivo pro psy FoKKER tak výjimečné?

Krmivo pro psy Fokker bylo navrženo odborníky na výživu a lidmi z praxe. Naším cílem je vyvinout optimální krmivo pro psy ve všech životních fázích. Krmivo Fokker proto obsahuje výhradně nejlepší suroviny. Také díky tomu se naše produkty právem mohou pochlubit špičkovou kvalitou. Usilujeme o dlouhý a zdravý život Vašeho psa. Krmivo Fokker je toho nejlepší zárukou.
 

Bílkoviny

Hodnotné bílkoviny podporují zdravý metabolismus a tvorbu svalstva. Důležitým kritériem je, jak tělo dokáže látku využít. Do krmiva pro psy Fokker proto přidáváme pouze kvalitní bílkovinné elementy z drůbežího a jehněčího masa, z vajec a ryb. Tyto bílkoviny vykazují optimální poměr stavebních prvků (aminokyselin), které přispívají k regeneraci a zachování tělesných funkcí (pokožka, srst, krev).
 

Tuky

Tuk je nejdůležitějším zdrojem esenciálních mastných kyselin a také nejdůležitějším zdrojem energie. Fokker používá výhradně kvalitní drůbeží tuk, čímž je dosažena výjimečná chuť. Hodnotné tuky zároveň dodávají více energie než obyčejné – i malá dávka krmiva je tudíž dostačující. Optimální poměr mastných kyselin omega 6 a omega 3 (poměr 5:1) přispívá ke zdraví pokožky a lesku srsti. Mastné kyseliny rovněž podporují obranyschopnost organismu.
 

Uhlovodany a vlákniny

Jako zdroj uhlovodanů používáme hypoalergenní kvalitní obiloviny typu kukuřice nebo rýže. Rýže je prvotřídním zdrojem lehce stravitelných uhlovodanů. Kukuřice, která je bohatá na kalorie a bílkoviny, je ideální přísadou dobrého krmiva, protože dodává energii a zvyšuje obranyschopnost. Krmivo pro psy Fokker obsahuje optimální množství balastních látek získávaných z řepy. Řepná kaše je přirozeným zásobníkem vlákniny s optimálním poměrem mezi rozpustnými a nerozpustnými balastními látkami. Balastní látky regulují trávicí proces, což má příznivý vliv na zdraví žaludku a střev.
 

Minerály a stopové prvky

Minerály a stopové prvky jsou důležitou součástí kostí a pohybového aparátu psa. V případě nesprávného dávkování se rychle dostavují změny chrupu, struktury kostí, vaziv a šlach. Optimální přísun vápníku a fosforu podporuje výraznou tvorbu svalstva, stavbu kostí a optimální látkovou výměnu.
 

Vitamíny

Vitamíny jsou látky podporující tělesný metabolismus. Každý vitamín má jinou úlohu, a je tudíž velice důležité, aby se vitamíny nacházely ve správném poměru. Lipofilní vitamíny A, D a E se, pokud nejsou okamžitě využitelné, ukládají v těle. Dbejte proto na přesné dávkování! Správné množství vitamínů je zárukou celkového zdraví a vitality.
 

Inulin (fruktooligosacharid)

Za účelem stimulace střev je v krmivu Fokker obsažen inulin. Jedná se o takzvaný fruktooligosacharid (FOS). Specifickou vlastností této látky je schopnost navozovat žádoucí střevní flóru a zabraňovat poruchám trávení. Inulin podporuje mléčné kyseliny a bifidobaktérie ve střevech. Tím jsou potlačovány chorobotvorné zárodky.
 

Lecitin

Za účelem stimulace střev je v krmivu Fokker obsažen inulin. Jedná se o takzvaný fruktooligosacharid (FOS). Specifickou vlastností této látky je schopnost navozovat žádoucí střevní flóru a zabraňovat poruchám trávení. Inulin podporuje mléčné kyseliny a bifidobaktérie ve střevech. Tím jsou potlačovány chorobotvorné zárodky.
 

Žádné zbytečné přísady

Krmiva značky Fokker jsou zcela prostá genově manipulovaných surovin. Přidávána nejsou ani žádná umělá barviva nebo látky podporující vůni a chuť.
 

Více na www.FoKKER.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE