reklama 11A

CSIO5* Pohár národů v Abu Dhabi pro Novozélanďany

ikonka

Během uplynulého víkendu se uskutečnil ještě jedenkrát Pohár národů při CSIO5*, a to v Abu Dhabi. V sobotu 17. února se vrcholem dne stala právě tato týmová soutěž, v níž měli nakonec navrch reprezentanti Nového Zélandu. Museli se však rozeskakovat…
19.02.2018 11:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Napínavou podívanou přinesl skokový Pohár národů v Abu Dhabi, když po dvou kolech této soutěže nebyl jasný vítěz. Shodný výsledek dvanácti trestných bodů totiž měli jak zástupci Nového Zélandu, tak i Irska. O vítězi tak rozhodovalo rozeskakování jednoho člena z každého týmu.

Za Nový Zéland nastoupila Samantha McIntosch, která s koněm Check In dokončila nejen bezchybně obě kola, avšak nechybovala ani v rozeskakování. Tím zajistila nakonec svému týmu ve složení Daniel Meech, Richard Gardner a Bruce Goodin vítězství.

Za Irsko nastoupila do rozeskakování dvojice Shane Breen a Laith. Nedařilo se jim však dle představ a nakonec si připsali 17 trestných bodů. Celkově tak skončili Irové na druhém místě. Třetí skončil celek Itálie, který inkasoval celkem 20 trestných bodů.

První kolo Poháru národů však bylo velice vyrovnané, neboť čtyři týmy měly na svém kontě pouze 4 trestné body – a to Nový Zéland, Irsko, Itálie a ještě také Saudská Arábie. V druhém kole se pak již více chybovalo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  

Foto: FEI/Martin Dokoupil




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE