reklama 11A

Zvára zahájil Mnichov čtvrtým místem. Klus v Polsku slavil vítězství

ikonka

Na třech závodištích odstartovali ve čtvrtek 30. května čeští parkuroví reprezentanti svou účast na mezinárodních CSI. Ondřej Zvára se na úvod blýskl ve stočtyřicítce v rámci CSI3* v Mnichově. Marek Klus si připsal vítězství v polském Ciekocinku.
30.05.2019 18:37  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 

Zvára úspěšný v Mnichově

 

Zahajovacím skákáním při CSI3* Mnichov byla ve čtvrtek 30. května stočtyřicítka na čas. Výborně si s ní poradil Ondřej Zvára s Chaccolanem, který dojel s nulou na čtvrtém místě. Bez chyb na překážkách dokončil parkur také Aleš Opatrný v sedle valacha Sangris Boye. Dovezl jeden trestný body za překročení stanoveného času. Bod za čas inkasovala tato dvojice také v soutěži do 150 centimetrů, což stačilo na třinácté místo. Ondřej Zvára absolvoval stopadesátku s běloušem Cento Lanem a chyboval jednou.
 

V St. Tropez se skáče CSI4*

 
Další členka národního týmu Emma de Moussac závodí na CSI4* v St. Tropez. Nejlépe si vedla v soutěži do 140 centimetrů s klisnou Divou. Obě části dvoufázového skákání překonala čistě. O pět centimetrů více měla soutěž bodovaná do světového žebříčku Longines Rankings. Tu jela Emma de Moussac s JSC Chacco Diou a dovezla čtyři trestné body. V silné konkurenci to stačilo na třinácté místo. V dvouhvězdovém CSI startovala s česká jezdkyně na koni Jules Verne v soutěži do 130 centimetrů a byla bezchybná.
 

Polsko svědčí Klusovi i Vingrálkové

 
V polském Ciekocinku se představili Sára Vingrálková a Marek Klus. Právě Marek Klus se radoval ve čtvrtek 30. května z vítězství, když v sedle hřebce Solidata dokončil bez chyb parkur s překážkami do 130 centimetrů. Sáře Vingrálkové se dařilo v dvoufázové stopětačtyřicítce. S klisnou L´Amour ani jednou nezaváhala a dojela dvanáctá. V téže soutěži Marek Klus s Al Camberem dojel s jednou chybou v druhé fázi.
 
Foto: Lukáš Klingora




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE