reklama 11A

Zvára míří na čtyři hvězdy do Poznaně. Také Zelinkovou čeká CSI4*

ikonka

Mezinárodní parkurové závody v Polsku, Německu a Belgii, drezura v Rakousku či všestrannost v Anglii, paradrezura a reining. To jsou všechno akce, které se v prvním červnovém týdnu týkají českých reprezentantů. Do akce jde Zvára i Zelinková
04.06.2019 12:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V týdnu od 3. do 9. června se čeští jezdci představí na mezinárodní závodech v šesti disciplínách. Ondřej Zvára jede do Poznaně, kde se bude konat CSI4*. V něm se představí s Cento Lanem a Chaccolanem. Do jedné hvězdy má nahlášeného valacha Fristke. Zuzana Zelinková bude závodit na CSI4* v německém Wiesbadenu. Veze sebou Caleriho a Larimu. V túře pro mladé koně nastoupí Haranka. V Lieru v Belgii bude skákat další členka národní reprezentace Emma de Moussac. Na soupisce má valacha Julese Verna a mladé koně Hind a Nikiase VD Bisschop. 
 
Dalším kolem pokračuje Global Champions. Tentokrát se pojede v Cannes a v barvách Prague Lions pojedou Niels Bruynseels, Wilm Vermeir a Gerco Schröder.
 
V rakouském Ranshofenu proběhnou drezurní závody CDI4* za účasti českých dvojic. Do velké rundy se chystá Eleonora Kinsky dal Borgo se Star Wars, Eva Jančaříková nastoupí do CDIYH na Iffendicovi a jednohvězdové úlohy pojede s Kandrem VH Mettenhof.
 
Tereza Mrázková a Clasic T se představí v krátkém CCI4* v britském Bramhamu. Lada Letovancová v sedle Berbere du Plessis pojede vytrvalecké CEI na 80 kilometrů v Castelsagratu ve Francii. 
 
Do Kronenbergu na CPEDI jede paradrezurní reprezentantka Anastasja Višatlová. Sedlat bude klisnu Dominique. Zahálet nebudou ani jezdci reiningu. Na CRI3* ve Wr. Neustadtu odstartují Jonáš Bujnoch na Mercedes Rooster a Markéta Šteyerová se Smart Shine Witch. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE