reklama 11D

Zuzana Zelinková je těhotná. Olympiádu v Tokiu tak musí oželet

ikonka

Parkurová reprezentantka Zuzana Zelinková ve čtvrtek večer potvrdila to, o čem se již nějakou dobu šuškalo v kuloárech. „Čekáme s přítelem rodinu. To tedy znamená, že olympiádu v Tokiu budu sledovat jen v roli diváka,“ říká.
20.02.2020 19:12  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12C
 
Do 20. února většina parkurových fanoušků byla přesvědčena, že Zuzana Zelinková s valachem Calerim patří mezi žhavé kandidáty pro účast na olympijských hrách. 
 
Jen pár zasvěcených tušilo, že to nemusí být úplně pravda a mezi řádky se to dalo vyčíst i z jejích komentářů do médií. „Vnímám to spíše týmově. Určitě bych nemluvila o tom, že já pojedu na olympiádu,“ řekla mj. v rozhovoru pro EquiTV.cz při galavečeru České jezdecké federace. „Euforie je stále veliká a člověku pomalu začíná docházet, čeho vlastně český jezdecký sport dosáhl. Ať už na olympiádu pojede kdokoliv, doufám, že to budou ti tři, respektive čtyři nejlepší, které má České republika k dispozici, a že podají co nejlepší výkon. Stejně tak doufám, že se nám podaří kvalifikovat za čtyři roky na další olympiádu a budeme moct těžit ze zkušeností tohoto roku.“
 

PSALI JSME: Zuzana Zelinková: Držím palce Kamilu Papouškovi, je to týmový hráč

 
Právě letos v Tokiu Zuzana Zelinková určitě startovat nebude. „Rok 2020 je prý magický a já tomu věřím, protože mi už začátkem roku přinesl hned tři úžasné zprávy. První byla, že jsme se s českým národním teamem po 84 letech kvalifikovali na olympiádu v Tokiu, z čehož mám stále nesmírnou radost. Druhá, že Caleri získal za své výkony v roce 2019 ocenění koně roku. A ta třetí? Čekáme s přítelem rodinu. To tedy znamená, že olympijské hry v Tokiu budu sledovat jen v roli diváka. Českému týmu přeji z celého srdce hodně štěstí a úspěchů a budu všem držet palce alespoň na dálku. Ke sportu se chci vrátit, co nejdříve to půjde. Doufám, že se mi podaří mateřské povinnosti dobře skloubit se sportovní kariérou a na další olympiádě budu mít tu čest se již zúčastnit v roli sportovce,“ uvedla Zuzana Zelinková na svém facebookovém profilu.
 
Další podrobnosti přineseme již brzy! 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE