reklama 11C

Zuzana Zelinková a Emma de Moussac zahajují sezonu ve Španělsku

ikonka

Zatímco u nás se za necelý měsíc rozjede halová sezona, ve Španělsku mohou závodit již v lednu na venkovních kolbištích. Toho využívají i tři české jezdkyně, z nichž jsou dvě členky reprezentačního A-kádru - Zuzana Zelinková a Emma Augier de Mousac…
15.01.2019 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve španělské Olivě se můžeme těšit na výsledky tří českých jezdkyň, dvě přitom uvidíme na startu již od úterního dne 15. ledna. Nejprve se totiž představí v aréně mladí koně. České barvy budou se svými šestiletými a sedmiletými svěřenci hájit Zuzana Zelinková a Emma Augier de Mousac.

Zuzana Zelinkové se bude mimo jiné prezentovat s novou posilou týmu, šestiletou klisnou Abby. Mezi šestiletými má nahlášenou i klisnu Indiru H a o co nejlepší výkon se pokusí i Emma Augier de Moussac s valachem NIkias Vd Bisschop.

Obě jezdkyně mají nahlášené i sedmileté koně, s nimiž zaznamenaly úspěchy i v loňském roce. Klisnu Homey povede Emma Augier de Moussac, Ekatharinu bude sedlat Zuzana Zelinková.

Obě jezdkyně uvidíme nejen úvodní dny v soutěžích pro mladé koně. Závody jsou vypsané do úrovně CSI2*. Při CSI1* budeme držet palce ještě třetí české zástupkyni, a to Markétě Šrámkové. Ta je nahlášena s Casarellou.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE