Zlatá Lucie Strnadlová. Mistrovství ČR žen vyhrála jen s bodem za čas

ikonka

Ze zlaté mistrovské medaile v kategorii žen se v Olomouci po bezchybném nedělním kole radovala Lucie Strnadlová. Na náročném parkuru s Caloxem inkasovala jeden trestný bod. Stříbro brala Veronika Jelínková, bronz po rozeskakování Barbora Vojtková.
18.07.2021 16:44  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB


 
Nedělní náročné třetí kolo ženské kategorie mistrovství České republiky, které hostilo olomoucké Equine Sport Centrum, nedokončil nikdo z účastníků bez chyb a zároveň ve stanoveném čase. Pouze dvěma jezdkyním se podařilo na parkuru nechybovat a připisovaly jeden trestný bod za delší čas. Pro obě to v konečném pořadí znamenalo medailové pozice. 
 
Po třech kolech s pouhým jedním trestným bodem zvítězila Lucie Strnadlová, která sedlala Caloxe. Tento trestný bod připisovala právě v nedělním finále. Na druhé místo se dotáhla díky nedělní výborné jízdě Veronika Jelínková. S koněm Jespe inkasovala v tříkolové soutěži celkem 5 trestných bodů, a i ona zapisovala v neděli pouze jeden trestný bod. 
 
O třetí místo se rozeskakovaly v součtu s osmi trestnými body Kateřina Hanušová a Barbora Vojtková. Více se na zkráceném parkuru dařilo Vojtkové, která s Contosem II nechybovala a radovala se tak z bronzu. Čtvrtá skončila Hanušová s Concertou. Na dekorování se podívaly ještě pátá Kateřina De Jagerová s Candy Boyem a Kateřina Kubrická s Lenilkou 3.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tiskový servis ESC Olomouc