reklama 11B

Živě: Pamino v akci. Sledujte start klusácké sezony 2021 v Praze

ikonka

Vítěz trojkoruny Pamino, domácí špička starších klusáků i hosté z Německa. Program prvního klusáckého mítinku sezony 17. dubna v Chuchle Areně Praha slibuje atraktivní podívanou. Celé odpoledne můžete sledovat v přímém přenosu na EquiTV.
17.04.2021 12:30  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Sedmi dostihy odstartuje v sobotu 17. dubna klusácká sezona v Chuchle Areně Praha. Do akce zasáhne celá řada loňských hvězd v čele s držitelem klasické trojkoruny Paminem a vy můžete být při tom prostřednictvím vysílání internetové televize EquiTV.
 
Suverén minulé sezony v sulce se svým majitelem Zdeňkem Škobisem bude jasným favoritem Pražské dubnové ceny. Na 2180 metrů dlouhé trati narazí na pětici třídových soupeřů včetně Ready To Race, Dark Looka a německého hosta O.M. Dustin.
 
Začíná také další ročník série pro francouzské klusáky Trotteur Francais, jejímž prvním dílem je Prix Gamelia Dub’s s šesti účastníky. Vedle domácích aktérů se opět vrací do Prahy německá ekipa pod vedením jezdce a trenéra Roberta Pletschachera.
 
První ze sedmi dostihů bude odstartován ve 14:00 hodin, ještě předtím proběhne ve 13:15 probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již v 13:00 hodin.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 

Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE