reklama 11B

Živě: Obhájí Aeneas loňské vítězství? Přímý přenos z Lysé nad Labem

ikonka

V pondělí 6. července se letos poprvé poběží dostihy v Lysé nad Labem. Smíšenému programu rovinových a překážkových dostihů dominuje dobře obsazený Memoriál Evy Palyzové. Na startu bude i loňský vítěz Aeneas, kterého opět pojede Jan Kratochvíl.
03.07.2020 10:30  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Populární prvomájový mítink v Lysé nad Labem zhatila pandemie, ale v dalším tradičním termínu na začátku července se středočeské závodiště již otevře divákům. Stream z Memoriálu Evy Palyzová vysílá v pondělí 6. července Česká televize.
 
První dva z loňského ročníku Aenease a Peintre Elusifa prověří v hlavním dostihu mimo jiné účastník loňské Velké pardubické Sztorm, třídový Mustamir nebo v Polsku trénovaný Nick.
 
V rámcovém programu se běží ještě jedna steeplechase a dostih přes proutěné překážky, do dění zasáhnou i aktéři Pony ligy za podpory Jockey Clubu ČR. Vrcholem rovinové části programu bude III. kategorie na 1700 metrů s Master Of Goldem, Red Persianem, Calorificem, Malqem či někdejším zimním favoritem Kingem Archiem.
 
Stream z Lysé nad Labem začíná ve 13:25, první dostih bude odstartován o půl hodiny později.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE