reklama 11D

Živě: Klusáci se vrací do Prahy. Sledujte Velkou cenu primátora

ikonka

Srovnání domácí špičky se silnými hosty z Německa, ale i dekorování Klusáka roku 2020 nabídne v sobotu 15. května další klusácký mítink v Chuchle Areně Praha. Kromě Velké ceny primátora hlavního města Prahy se poběží Memoriál Ireny Valouchové.
13.05.2021 10:00  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Měsíc po dubnovém zahájení se klusácká sezona přesouvá v sobotu 15. května opět do Chuchle Areny Praha. Vrcholem programu bude atraktivně obsazená Velká cena primátora hlavního města Prahy, v níž čerstvá vítězka z Bravantic Escada změří síly s vítězem trojkoruny Paminem a na francouzských a belgických drahách úspěšnou Gamelií Dub’s.
 
Třetím dílem pokračuje také seriál dostihů pro francouzské klusáky. V Memoriálu Ireny Valouchové narazí dubnový vítěz Fairway na silné německé trio Gamble And Hope, Fandjo a Fruit Noble. Vedle Roberta Pletschachera bude v akci i Marisa Bock, která loni v listopadu slavila v Praze hattrick.
 
První ze sedmi dostihů bude odstartován ve 14:00 hodin, ještě předtím proběhne ve 13:00 a 13:15 probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již v 12:50 hodin.
 
Po skončení dostihového programu proběhne dekorace Klusáka roku 2020. V tradiční anketě získal titul loni suverénní Pamino.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE