reklama 11C

Živě: Klasický trial i atraktivní debutanti. Sledujte dostihy z Mostu

ikonka

Zahájení dostihové sezony v neděli 18. dubna v Mostě se sice odehraje před prázdnými tribunami, ale na dráze se představí řada zajímavých uchazečů klasických dostihů. Celé odpoledne můžete sledovat v přenosu internetové televize EquiTV.
18.04.2021 11:30  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Téměř pět měsíců trvající dostihová přestávka na českých závodištích je minulostí. V neděli 18. dubna startuje v Mostě nová sezona a v hlavní roli bude jako obvykle tříletý ročník. Klasickou předzkoušku Memoriál Rudolfa Deyla a sedm dalších dostihů vám nabídne živé vysílání internetové televize EquiTV.
 
Kvůli pandemii Covidu-19 se zahajovací dostihy stejně jako loni uskuteční v režimu výkonnostních zkoušek s vyloučením divácké veřejnosti, ale startovní listiny slibují atraktivní program.
 
V Memoriálu Rudolfa Deyla se utká deset aktérek včetně předběžných favoritek Jarní ceny klisen. Největší pozornost bude upřena na jedničkové vítězky Muguruzu, Devoir Rien a Gianninu, Sparkle Shout má v nohou italskou klasickou předzkoušku v Miláně.
 
Neméně důležitý bude dostih tříletých na 2200 metrů s celou řadou kandidátů klasických dostihů. Ve společnosti Kanady, Tony Boye a dalších se poprvé představí ostře sledovaní debutanti Brilliant Star a Gott.
 
Starší koně čeká nedělní vrchol v podobě dvojkovéjo handicapu na 2000 metrů, v němž se potkají jedničková vítězka Maverana, spolehlivá Storm de Nuit, veterán Galis či loňský trojnásobný vítěz Grigri de Lancray.
 
První dostih bude odstartován ve 13:00, přenos EquiTV si můžete pustit už od 12:30. Nutno upozornit, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE