reklama 11D

Živě: Kdo bude královna tříletých? Sledujte klasické Oaks na EquiTV.cz

ikonka

Dostihové léto dospělo ke svému dalšímu vrcholu, v Karlových Varech se běží v neděli 8. srpna Oaks holdingu Rabbit CZ. Čtvrtý klasický dostih, Lázeňskou míli a bohatý rámcový program můžete sledovat živě v přenosu internetové televize EquiTV.cz.
04.08.2021 12:35  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
Jen osm tříletých klisen se v neděli 8. srpna postaví na start čtvrtého klasického dostihu sezony, 76. Oaks holdingu Rabbit CZ v Karlových Varech. Na distanci 2400 metrů se dá očekávat taktická bitva, na jejímž konci se dozvíme další indicii, kdo je královnou letošního tříletého ročníku.
 
Vítězka Jarní ceny klisen Solemeena (Foret) usiluje o klasické double v podání české odchovankyně, nebude to však mít jednoduché. V pražském trialu Ceně tříletých klisen ji v červenci porazila progresivní Dakota (Hrouda) a o slovo se znovu hlásí i Devoir Rien (Verner). Dcera dvojnásobné klasické vítězky Dumnonie naposled doběhla druhá v bratislavské Ceně Arvy.
 
V malém poli disponují hned dvě stáje tandemem účastnic a tudíž možností týmové taktiky. Trenér Miroslav Nieslanik se může opřít o třídovou dvojici Sparkle Shout – Giannah, Rabbit Trhový Štěpánov se pokusí překvapit s outsiderkami Rabbit Manduro a Rabbit Ruler.
 
Kvalitní sestavou se může pochlubit druhý vrchol slavnostního odpoledne 33. Lázeňská míle Mikrop Čebín. Svou českou premiéru zde absolvuje tříletá sprinterská akvizice stáje Joly Shershab, mezi jeho soupeři nechybí Torque Power, Politicum nebo Sagar.
 
První z osmi dostihů bude odstartován ve 13:30, přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit již ve 13:00. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE