reklama 11C

Živě: Kane Fortuna usiluje o trojkorunu. Sledujte klusácký St. Leger

ikonka

Klusácká sezona vyhlíží další ze svých velkých vrcholů. V sobotu 30. října se v Chuchle Areně Praha běží Velká cena primátora hlavního města Prahy - St. Leger a další vrcholy. Internetová televize EquiTV vysílá celý mítink v přímém přenosu.
28.10.2021 00:20  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Bohatý program nabídne předposlední letošní klusácké odpoledne v Chuchle Areně Praha. V centru pozornosti bude v sobotu 30. října klasický St. Leger, vypsaný jako Velká cena primátora hlavního města Prahy na 2715 metrů.
 
Derby-vítěz Kane Fortuna v sulce se svým majitelem, trenérem a stálým jezdcem Zdeňkem Škobisem bude rok po Paminovi usilovat o další zisk trojkoruny pro stáj Viktoria. Tentokrát se proti němu postaví pět soupeřů českého chovu v čele se stříbrným z derby Percevalem.
 
Na vytrvalecké distanci 2715 metrů se v sobotu utká i elita starších koní. V Ceně Stall Guli-FFF – Ceně prezidenta může završit svou letošní dominanci Pamino, v poli však nechybí Dark Look, Kyza Deux Skree, Charming Oreau a další.
 
Cenou plemenného hřebce Jake – Zimní cenou tříletých pokračují i souboje tříletého ročníku za účasti Luthier Boka, Leroye W a Jerryho a dvanáctý díl seriálu pro francouzské klusáky Cena televize PRAHA TV se může pochlubit osmičlenným polem a účastí německých koní.
 
První z devíti dostihů bude odstartován ve 12:30, přímý přenos EquiTV začíná již ve 12:00.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace
 
Ilustrační foto: Martin Cáp



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE