reklama 11B

Živě: Dostih roku v Chuchle Areně. Sledujte stream z Českého derby

ikonka

Chuchle Arena Praha hostí v neděli 27. června vrchol rovinové sezony. 101. České derby i bohatý rámcový program můžete sledovat živě na internetové televizi EquiTV, jejíž vysílání začíná již ve 12:00 a nabídne všech osm dostihů velkého dne.
21.06.2021 10:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Jen jednou v životě může plnokrevník běžet České derby. Nejdůležitější z pěti klasických zkoušek a zároveň nejbohatší rovinový dostih domácího kalendáře má nezaměnitelnou atmosféru a také jeho 101. ročník slibuje napínavou podívanou. Pokud se v neděli 27. června nedostanete do Chuchle Areny Praha osobně, můžete si derby-den vychutnat v přímém přenosu EquiTV.cz.
 
Favoritem letošního ročníku modré stuhy bude hnědák Hazarder, kterého poprvé pojede žokej Václav Janáček. Španělský šampion může získat své třetí vítězství v domácím derby a dotáhnout se v historických tabulkách na Jiřího Palíka. Ten se však vyhoupne na dalšího třídového koně, vítěze Velké jarní ceny Royal Worda.
 
S dobrými šancemi přijíždí do Prahy také hřebec L’Ienissei, kterého v Chantilly trénuje ruský rodák Igor Endaltsev. Pokud se francouzský účastník v sedle s Vladimirem Panovem prosadí, radoval by se tým vítězky z roku 2018 Blessed Kiss. V poli je však celá řada dalších třídových koní včetně vítěze Velké červnové ceny Tcheque Kinga, letos neporaženého Rex Of Thundera nebo dodatečně dohlášených Kmotra a Surabayi.
 
Rámcový program derby-odpoledne nabídne tři další dostihy nejvyšší kategorie. V Tattersalls Mile se vrací do Prahy výborný bělouš Ignacius Reilly, ve Zlatém poháru společnosti Tipsport na sebe narazí mezinárodně ostřílený supervytrvalec Cacophonous, klasický vítěz Rate, výborná česká odchovankyně Faliraki či někdejší vítěz slovenské trojkoruny Arcturus. 
 
Sprinterská cena Jockey Clubu ČR může být odvetou za Memoriál Jaroslava Maška mezi dvojicí Worth Choice a Politicum, tentokrát však ponesou oba rychlíci stejnou hmotnost 60 kilogramů. Početnou sestavou startujících se můžou pochlubit druhý ročník Memoriálu Tomáše Šatry i menší dostihy. V Ceně výživových programů Fitmin se představí na dráze dvouletí českého chovu.
 
Vedle domácí jezdecké špičky a zmíněného Václava Janáčka budou v akci i polský šampion Szczepan Mazur nebo další účastník Evropského poháru žokejů Vladimir Panov.
 
Slavnostní odpoledne začíná nezvykle časně, první dostih se poběží už ve 12:30. Přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit již ve 12 hodin. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE