reklama 11D

Živě: Dosáhne Mr Right na hattrick? Most se loučí s dostihovou sezonou

ikonka

Závěrečné letošní dostihy v Mostě nabídnou v sobotu 30. října jedničkovou Českomoravskou cenu nebo dvojkový handicap. Celkem je na programu sedm dostihů, celý mítink vám jako obvykle nabídne v přímém přenosu internetová televize EquiTV.
28.10.2021 00:35  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Ve svých devíti letech může trojnásobný šampion sprinterů Mr Right opět psát historii. V sobotu 30. října se pokusí o třetí vítězství v Českomoravské ceně za sebou.
 
Valach stáje Dr. Charvát vyhrál jeden z nejstarších tuzemských sprintů v letech 2018 a 2019, loni se dostih kvůli pandemickým restrikcím nekonal. Mostecké závodiště třídovému veteránovi vyhovuje, kromě dvou úspěchů v Českomoravské zde dvakrát opanoval i Svatováclavskou cenu. V jeho sedle bude opět žokej Jan Verner.
 
Obhájce vítězství to však nebude mít snadné. Po čtvrtém místě v EJC Leram Million se v Česku podruhé představí čtyřletý Salar Island, na něhož trenér Václav Luka angažoval španělského šampiona Václava Janáčka. Ve startovním poli dále nechybí spolehlivý Manoamano, třídová Manolla či čtvrtý z Velké jarní ceny Lailaho.
 
Závěrečný mítink na severočeském hipodromu nabídne i dvojkový handicap Cenu primátora města Mostu na 1200 metrů s vesměs nízkými nesenými hmotnostmi v rozmezí 49 až 55,5 kg.
 
Zajímavým dostihem bude trojková Cena Hipodromu Most, v níž se dva týdny po svém lehkém vítězství vrací tříletý Brilliant Star. V rámcovém programu nechybí ani dostih dvouletých či klání amatérských a žákovských jezdců.
 
První ze sedmi sobotních dostihů bude odstartován ve 12:30, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již ve 12:00. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE