reklama 11D

Zimní jezdecký pohár spřežení se blíží. Přihlášky jsou otevřené

ikonka

První kolo série Zimního jezdeckého poháru ČJF se bude konat 2. února. Pojedou se soutěže spřežení, a to v Hradištku u Sadské. Šance přihlásit se je jen do pátku 25. ledna! Další závod je skokový a proběhne tamtéž o týden později.
25.01.2019 13:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V sobotu 2. února propukne v Hradištku u Sadské letošní Zimní jezdecký pohár. Vypsáno je celkem sedm soutěží spřežení. Do pohárového bodování se budou započítávat výsledky z jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. Na své přijdou také hobby jezdci i účastníci, kteří zapřahají poníky.
 
Velký zájem je zejména o soutěže singlů a párů, kam je nahlášeno pětatřicet kočárů. Termín přihlášek je stanoven na pátek 25. ledna! 
 

Do vozatajských soutěží v Hradištku se můžete hlásit ZDE

 
O týden později, tedy 9. února, se v Hradištku bude skákat. Připraveno bude sedm parkurů včetně Velké a Malé túry i túry pro pony. Přihlášky pro první parkurové závody série je možné v Jezdeckém informačním systému ČJF zadávat do 6. února.



Sledujte veškeré dění o Zimním jezdeckém poháru ČJF 2019 a Jezdeckém festivalu, během něhož se uskuteční finále tohoto seriálu!

www.jezdeckypohar.cz

www.jezdeckyfestival.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE