reklama 11A

Zelinková s Lintem vyhrála finále Bronze Tour ve španělské Olivě

ikonka

Ve španělské Olivě v neděli vyvrcholila první část letošní „jarní“ Mediterranean Equestrian Tour“. Pro české barvy byl finálový den neméně úspěšný než ty předešlé. O senzaci se postarala Zuzana Zelinková s hřebcem Lintem, s nímž nenašla přemožitele.
20.01.2019 17:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Finálový parkur Bronze Tour na výšce 140 centimetrů překonala Zelinková s Lintem nejen v základní části, ale i v rozeskakování. To samé se podařilo ještě dalším dvěma dvojicím, ale ta česká měla čas ze všech nejrychlejší. 
 
Úspěšná byla v neděli i Emma Augier De Moussac. Ta s klisnou J.C.S. Chacco Dia nechybovala ve stotřicítce a její čas 77,62 sekundy byl šestý nejrychlejší. V této soutěži se neztratil ani Slovák Radovan Šillo. Ten byl s klisnou Dr. Max Think Twice 111 Z téměř o 6 vteřin rychlejší než česká jezdkyně a radovat se mohl z 3. místa.
 
Emma Augier De Moussac byla naší jedinou zástupkyní v Grand Prix s překážkami vysokými 145 centimetrů. S Divou s ní jednou chybovala a skončila třiatřicátá. Radovan Šillo v hlavní soutěži sedlal Duranta W a do cíle dovezl 5 trestných bodů.
 
Zuzana Zelinková mohla být spokojena nejen s výkonem Linta, ale také klisny Haranky. S ní šla dvoufázový parkur na výšce 130 centimetrů. Ani v jedné fázi nechybovala a s čistým kontem dokončila jako jedenáctá.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




Zuzana Zelinková i Emma Augier De Moussac pravidelně přispívají na své oficiální stránky na Facebooku, kde mj. najdete fotky a videa ze závodů!

 

Zuzana Zelinková

 

Emma Augier De Moussac


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE