reklama 11C

Zelinková byla v sobotu ve Valencii šestá, Chudyba slavil vítězství

ikonka

Zuzana Zelinková na CSI ve Valencii startovala v sobotu s osmiletým Lintem na parkuru s výškou překážek 145 cm, a přestože dojela s jednou chybou, obsadila pěkné 6. místo. Slovák Bronislav Chudyba zvítězil v soutěži do 140 cm s klisnou Guayarmina WV.
09.02.2019 21:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Pouze Alexa Stais s valachem Graffiti 81 reprezentující Jihoafrickou republiku dokázala sobotní parkur do 145 cm při CSI Valencia Tour překonat bez penalizace. Navíc byla velmi rychlá – její čas byl 69,62 sekundy, zatímco ostatní dvojice měly 78 i více a alespoň jednou při tom chybovaly. Mezi nimi byla i česká reprezentantka Zuzana Zelinková s Lintem. Ta díky 4 trestným bodům a času 84,63 obsadila velmi slušnou 6. příčku.
 
Hned za ní dokončil jako sedmý v pořadí slovenský jezdec Bronislav Chudyba na koni Verso du Thot. Ten zapisoval 6 trestných bodů, jelikož jeho čas 93,37 byl přes limit. Úspěch ovšem slavil v jiné soutěži, kdy na překážkách do 140 cm nenašel s klisnou Guayarmina WV přemožitele poté, co jako jediný dokončil obě fáze s nulou na bodovém kontě.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Zuzany Zelinkové a Bronislava Chudyby (zdroj Facebook)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE