reklama 11D

Záznam: Úvod MČR v drezuře ovládla Vášáryová. Filipa má na víc, říká

ikonka

První kolo střední rundy seniorské kategorie mistrovství ČR v drezuře 2019 ovládla v Královicích Hana Vášáryová s Filipou. „Jsem ráda, že jsme první, i když kobyla ukázala asi tak půlku toho, co zvládne,“ říká. Podívejte se na záznam s rozhovory!
12.07.2019 08:07  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Hana Vášáryová v sedle klisny Filipy dostala od rozhodčích 68,824 %. Přes 68 % si zapsal také Michal Košťál s Little Jackem, což stačilo na druhé místo. Třetí dojela dvojice Tereza Hábová a James Bond s rovnými 67 %.
 
„S umístěním jsem spokojena. S kobylkou tak na půl, ale jsem ráda, že je první, i když ukázala asi půlku toho, co zvládne. Jelikož je to to střední runda, už se to blíží Grand Prix, tak každých 68 % je dobrých. Já se těším na páteční úlohu. Jelikož s Filipou již letos jezdíme Grand Prix, tak se vracíme o stupeň níž, a ta kobyla se nedokáže dobře koncentrovat, je to pro ni jednodušší. Takže doufám, že druhý den, kdy je to již o stupeň obtížnější, tak budeme úplně srovnaní a bude to super,“ uvedla krátce po čtvrtečním výkonu Hana Vášáryová v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Hana Vášáryová: Zkoušela jsem i skákat, při 130 cm šla odvaha stranou

 
Podívejte se na nezkrácený video záznam prvního kola střední rundy, který je doplněn nejen o rozhovor s Hanou Vášáryovou, ale i z předsedkyní drezurní komise České jezdecké federace Renatou Habáskovou. 
 

 
Na sobotu a neděli připravuje EquiTV.cz celodenní živé on-line přenosy z průběhu mistrovských soutěží v drezuře. Najdete je pod níže uvedeným odkazem!
 
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE