reklama 11D

Závody ve Zduchovicích s lepším výhledem. Budujeme dál, uvedl Krulich

ikonka

V Jezdeckém centru Zduchovice, které je jedním z nejaktivnějších pořadatelů skokových, ale i drezurních závodů v České republice, využívají zimní období na vylepšování zázemí areálu před startem nové sezony. Aktuálně se rozšiřuje tribuna.
26.01.2022 15:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
„Ve Zduchovicích opět v zimě nezahálíme! Momentálně rozšiřujeme tribuny a v sezoně 2022 se můžete těšit i na zmodernizovanou prezentaci závodů,“ uvedli provozovatelé Jezdeckého centra Zduchovice na sociálních sítích. 
 
Nás zajímaly podrobnosti, a tak jsme se na ně zeptali přímo majitele areálu Ladislava Krulicha. „Rozhodli jsme se rozšířit prostor pro diváky, a tak tribunu prodlužujeme až k věži rozhodčích. Uvidíme, jak to stihneme, ale možná ji rozšíříme až za úroveň věže rozhodčích,“ odpověděl na dotaz redakce Jezdci.cz.
 
K věži rozhodčích se váže i zmíněná zmodernizovaná prezentace závodů, ale detaily zatím Ladislav Krulich nechtěl prozradit. 
 

Psali jsme: Ladislav Krulich: Ke koním mě to vždy táhlo, je to návrat ke kořenům

 
To však není zdaleka jediná novinka z jezdeckého střediska u Kamýku nad Vltavou. „Aktuálně stěhujeme porodnu. Opravujeme stodoly na zámku, kde vznikne reprodukční centrum s kvalitním zázemím jak pro koně, tak pro personál,“ doplnil Krulich.
 
Pochlubil se také novým plemenným hřebcem, který bude ve Zduchovicích působit. Tím je rezervní vítěz holštýnského körungu Sassiere po Sandro Junior z matky po Contender. 
 
Foto: poskytl Ladislav Krulich



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE