reklama 11D

Patent na "zimního favorita"? Tohle vítězství jsem nečekal, řekl Foret

ikonka

Letošní sezona rovinových dostihů v Chuchli Areně Praha se uzavřela. V sobotu 9. listopadu se tam v rámci posledního dostihového dne běžel tradiční Pražský zimní favorit. Podívejte se na krátký souhrn ve videu uvnitř článku.
12.11.2019 11:05  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

VIDEO SOUHRN Z PRAŽSKÉHO ZIMNÍHO FAVORITA NAJDETE ZDE

V sobotu 9. listopadu skončila v Chuchle Areně Praha dostihová sezona 2019. Vrcholem závěrečného mítinku byl Pražský zimní favorit na 1800 metrů. Jako favorit odskakoval hřebec Magic Baron, ostře sledovaná posila stáje Lokotrans. V desetičlenném poli se ale koní pořízených s ambicemi startů v klasických dostizích nacházelo více.

Průběh dostihu poznamenalo pomalé vstupní tempo a zejména měkká dráha. Nejlépe si s podmínkami poradil teprve podruhé v kariéře startující hřebec Suprtupl, kterého poslal žokej Petr Foret dopředu už na protilehlé rovině a v závěru uhájil jisté vítězství o 3/4 délky. Druhé místo za hnědákem stáje Englicovi a Kulhánkovi získal podél vnější bariéry útočící Rusel před Swinging Thomasem. Magic Baron doběhl sedmý.

Další dostih II. kategorie, Listopadový handicap na 1600 metrů, se stal kořistí českých odchovanců. Čtyřletý bělouš Finios pod Václavem Janáčkem v napínavém doběhu porazil veterána Tropical Bonda a Lady Hortenzii.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE